Δεν έχετε ακόμα λογαριασμό; Δημιουργήστε έναν τώρα!

Εγγραφή

Εγγραφή

Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Νοικοκύρης

terms1. Ορισμοί

Στους ακόλουθους όρους: Ο όρος «Προϊόντα» αναφέρεται στα προϊόντα που εμπορεύεται ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. Ο όρος «ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ» αναφέρεται στην εταιρία με την επωνυμία «ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΟΥΣΤΖΟΓΛΟΥ», με έδρα στη Θεσσαλονίκη, Βασιλέως Ηρακλείου 26.

2. Βασικοί όροι

Οι παρόντες γενικοί όροι : α) διέπουν τις παραγγελίες και αγορές σας από την ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ , με όποιον τρόπο και αν γίνονται αυτές και β) μπορεί να τροποποιηθούν από την ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ οποιαδήποτε στιγμή με ειδοποίηση προς εσάς ή μέσω ανακοίνωσης στις σελίδες που αφορούν την ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ στο website.

3. Παραγγελίες

3.1 . Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες για ΠΡΟΪΟΝΤΑ με τους εξής τρόπους : Αυτά που αναφέρονται ήδη στο website
3.2. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στον περιορισμό διαθεσιμότητας των αποθεμάτων. Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ θα ενημερώσει το συντομότερο δυνατό για έλλειψη διαθεσιμότητας.

4. Παράδοση και παραλαβή

4.1 Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει τα Προϊόντα στη διεύθυνση , την οποία αναφέρετε στην παραγγελία σας , εντός 1 εργάσιμης ημέρας σε διευθύνσεις εντός Θεσσαλονίκης και εντός 3 εργάσιμων ημερών σε διευθύνσεις στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως σε περίπτωση που για ειδικό λόγο ή λόγω ανωτέρας βίας δεν καταστεί εφικτό να τηρηθούν οι παραπάνω επιθυμητές προθεσμίες .
4.2 Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παροχή Προϊόντων με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που προβλέπει η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ , θα πρέπει να προβείτε σε σχετική συνεννόηση με την ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ και , εφόσον εγκριθεί , να αναλάβετε τυχόν σχετικό κόστος .
4.3 Η κυριότητα των Προϊόντων και ο κίνδυνος που τα αφορά μεταβιβάζεται σε εσάς από τη στιγμή της παράδοσής τους σε εσάς.

5. Επιστροφές προϊόντων

5.1 Έχετε το δικαίωμα επιστροφής οποιουδήποτε εμπορεύματος δεν σας ικανοποιεί εντός 15 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων.
5.2 Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ αποδέχεται μόνο επιστροφές εμπορευμάτων μη μεταχειρισμένων , στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία , τα οποία θα συνοδεύονται και από τα σχετικά παραστατικά. Στην περίπτωση αυτή η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ θα επιστρέφει τα καταβληθέντα , για τα επιστραφέντα προϊόντα , χρήματα εντός 15 ημερών μετά την παραλαβή τους. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των χρημάτων και των εμπορευμάτων θα χρεώνονται σε εσάς.
5.3 Θα πρέπει να επιβεβαιώνετε την ποσότητα και την κατάσταση των εμπορευμάτων κατά την παράδοση και εάν κάποια εμπορεύματα είναι ελαττωματικά, θα πρέπει να ενημερώνετε σχετικά την ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ εντός 10 ημερών μετά την παραλαβή τους. Εάν το προϊόν που αγοράσατε είναι όντως ελαττωματικό, η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ μπορεί να το επιδιορθώσει ή να το υποκαταστήσει ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας, σύμφωνα και με τα νόμιμα δικαιώματά σας. Εάν δεν ενημερώσετε εντός της παραπάνω προθεσμίας των 10 ημερών, θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί την παραγγελία.
5.4 Όταν οι επιστροφές έχουν ολοκληρωθεί με δέοντα τρόπο, η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ θα αντικαθιστά τα εμπορεύματα που επεστράφησαν εφόσον αποδειχτούν ελαττωματικά, ή θα επιστρέφει τα καταβληθέντα χρήματα, εντός 10 ημερών το αργότερο αρχής γενομένης από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων.

6. Τιμές Προϊόντων και Τρόποι Πληρωμής

6.1 Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ μπορεί να αλλάξει την τιμή των Προϊόντων ειδοποιώντας τους καταναλωτές με τον προσφορότερο τρόπο.
6.2 Θα καταβάλλετε την τρέχουσα τιμή Προϊόντων, η οποία ισχύει κατά την στιγμή της παραγγελίας.
6.3 Οι τιμές περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α., αλλά όχι τα μεταφορικά έξοδα.
6.4 Για παραγγελίες άνω των 59,90€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
6.5 Παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, επιβαρύνονται με 1,5 € έξοδα. Παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεχθεί τρόπος πληρωμής, πιστωτική κάρτα ή Paypal, δεν έχουν επιπλέον έξοδα.
6.6 Η πληρωμή με μεταχρονολογημένες επιταγές δε γίνεται σε καμία περίπτωση δεκτή.
6.7 Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα και επιθυμείτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ολοκληρώνετε την παραγγελία και αμέσως ανακατευθύνεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank όπου και θα συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία αλλά και τα στοιχεία της κάρτας, όπου θα σας ζητηθούν. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας ανάμεσα από όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής:

  1. Πληρωμή με κάρτα, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).
  2. Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.

masterpass

Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος κατά την καταγραφή των στοιχείων από τον πελάτη, καθώς επίσης και για την αλήθεια των όσων στοιχείων αναφέρονται. Μοναδικός υπεύθυνος είναι ο πελάτης.

Επίσης, η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της συναλλαγής.

7. Ευθύνη

7.1 Σε ό,τι αφορά τα Προϊόντα η ευθύνη της ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ είναι μόνο αυτή που ρητά ορίζεται στους παρόντες όρους πώλησης. Στο βαθμό που το επιτρέπει ο νόμος, οποιαδήποτε άλλη ευθύνη εξαιρείται.

8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ δε διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα και σέβεται και τηρεί απόλυτα την σχετική Νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

9. Ισχύουσα νομοθεσία

Οι παρόντες όροι διέπονται και θα πρέπει να ερμηνεύονται βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας. Αρμόδια για την επίλυση διαφορών μεταξύ εσάς και της ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

10. Ασφάλεια Πληρωμών Πιστωτικής Κάρτας

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ερώτηση

Όνομα
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Μήνυμα
Invalid Input